De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
  • Webshop
Home ---> Gluten

Palmkool Ribollita ~ een Heerlijke Maaltijd-Soep

Last Updated on augustus 12, 2019 by Iris Maier 2 Comments

Palmkool Ribollita ~ een Heerlijke Maaltijd-Soep

We hebben het maar druk met leven hier bij de Voedzame Keuken. Een artikel is in de maak, maar het wil maar niet lukken om het helemaal af te maken…  Maar als een wonder (of wederom een geval van synchroniciteit) vroeg Annemiek Shrestha-van der Krogt van Nutribites mij of ze een gastblog mocht schrijven! Kan… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Geen IJsthee, maar Thee-IJs, een Makkelijke Dorstlesser + Winactie!!

Last Updated on juni 2, 2017 by Iris Maier 2 Comments

Geen IJsthee, maar Thee-IJs, een Makkelijke Dorstlesser + Winactie!!

Nog 3 weken en dan is het officieel zomer, maar van cijfertjes en data trekken wij ons natuurlijk niets aan! Kijk naar buiten, of beter: ga naar buiten! En zie de blauwe lucht, voel de zon op je vel. Het is zomer en dus tijd voor ijs, vindt mijn jongste dochter. En terecht!    Als… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Taart van Paranoten ~ Glutenvrij

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier Leave a Comment

Taart van Paranoten ~ Glutenvrij

Vroeger, in een grijs verleden, viste ik altijd die grote dikke noten uit de studentenhaver die ik wel eens kocht. Ik had geen idee hoe ze heette, maar ze waren mijn favoriete noten. Dus noemde ik ze altijd die grote dikke noten. Als ze in de dop kwamen, bleven ze vaak over, omdat het zulke harde… [Lees verder…]

Filed Under: Ingrediënten, Reviews & Verslagen Tagged With: Ingrediënten

Zelf Amandelen Blancheren en van Vliesjes Ontdoen

Last Updated on maart 22, 2017 by Iris Maier 4 Comments

Zelf Amandelen Blancheren en van Vliesjes Ontdoen

  Je kon het vorige week al lezen, in mijn blogpost met het recept voor gekiemde chili-limoenamandelen. Ik schreef daar dat ik je deze week het recept zou geven hoe je bruine amandelen van hun vliesjes kunt ontdoen door ze te blancheren.   Té Simpel, Eigenlijk Zo simpel, dat het nauwelijks een recept te noemen is,… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Een Lekkere Snack: Gekiemde Chili en Limoen Amandelen

Last Updated on maart 15, 2017 by Iris Maier Leave a Comment

Een Lekkere Snack: Gekiemde Chili en Limoen Amandelen

Een soort haat-liefde verhouding heb ik met Amandelen. Ik kan ze echt verafschuwen, vooral die lucht… Ik schreef er al eens eerder over, maar het schijnt dat ik erfelijk belast ben met een gen waardoor ik de cyanide (blauwzuur) kan ruiken die in amandelen zit.  Hoewel de lucht ik echt niet te harden vind, kan ik… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie