
Bloemkoolsoep met koriander, een detox soepje {Receptenruil}
Als je al wat langer meeleest bij De Voedzame Keuken, dan weet je inmiddels wel wat een receptenruil inhoudt. Voor iedereen die nieuw is, leg ik het nog maar even snel uit: Iedere maand kun je meedoen als health-foodblogger aan deze receptenruil. Je krijgt dan een blog aangewezen waarvan je een recept gaat uitkiezen, dat… [Lees verder…]
Graanvrije Pizzabodem {Vegetarisch en GAPS-vriendelijk}
Zogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
Op zoek naar Engelstalige recepten met pompoen voor mijn ‘Pumpkin recipe Round Up‘, kwam ik op een leuk blog, Veggieful.com vol met veganistische recepten. Nu ben ik al niet vegetarisch, laat staan veganistisch, maar toch eet ik regelmatig een vegetarische maaltijd, omdat iedere dag vlees echt niet nodig is en ook niet te betalen, tenminste… [Lees verder…]
Dolma’s zonder Rijst, geschikt voor GAPS en Paleo
Toen ik nog maar net met dit blog begon, postte ik een keer een recept voor dolma’s. Hoewel dat toen een succes was, heb ik ze nooit weer gemaakt. En nu ik GAPS doe, mag ik geen rijst eten. Echter, ik werd op een idee gebracht door dit Paleo blog om bloemkool te gebruiken in… [Lees verder…]