Eten bereiden in een tajine is een van die traditionele manieren van koken die ik altijd al nog eens heb willen uitproberen. Dus toen ik onlangs werd gevraagd door Kitchen&More om een tajine uit te proberen, zei ik natuurlijk geen nee! Aangezien dit blog gaat over echt eten, traditioneel bereid zonder zakjes en pakjes, vond ik… [Lees verder…]
Smeerbare Kippenleverpaté
In het vorige artikel heb je kunnen lezen waarom lever gezien kan worden als een waar superfood. Ik gaf je wat tips hoe je lever kunt eten, zonder er van over je nek te gaan en beloofde je ook een paar recepten voor hoe je lever zo kunt klaarmaken dat waarschijnlijk ook jij ervan zult… [Lees verder…]
Winterse Groentezooi
Linzenpuree met Vijgen
Ossentong? Jakkes, dat eet je toch niet?
Nou wel dus en ik kan je vertellen: het is niet alleen erg lekker, maar ook nog gezond en omdat het door veel slagers als afval wordt gezien, kun je er vaak ook nog vrij goedkoop aankomen! Ossentong is een heerlijk mals stuk vlees dat niet heel moeilijk is om klaar te maken. Avontuurlijk Nu… [Lees verder…]