De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
  • Webshop
Home ---> cayennepeper

Een Lekkere Snack: Gekiemde Chili en Limoen Amandelen

Last Updated on maart 15, 2017 by Iris Maier Leave a Comment

Een Lekkere Snack: Gekiemde Chili en Limoen Amandelen

Een soort haat-liefde verhouding heb ik met Amandelen. Ik kan ze echt verafschuwen, vooral die lucht… Ik schreef er al eens eerder over, maar het schijnt dat ik erfelijk belast ben met een gen waardoor ik de cyanide (blauwzuur) kan ruiken die in amandelen zit.  Hoewel de lucht ik echt niet te harden vind, kan ik… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Rotzooi Fermentatie Festival en Gefermenteerde Salsa

Last Updated on september 30, 2016 by Iris Maier 9 Comments

Rotzooi Fermentatie Festival en Gefermenteerde Salsa

Afgelopen zondag was ik op het Rotzooi Fermentatie Festival bij Mediametic in Amsterdam, als bezoeker, niet als de Voedzame Keuken. Wat heb ik daar genoten! Vanaf half 12 tot half 8 ’s avonds heb ik me daar uitstekend vermaakt met lezingen, workshops en alle mensen die ik daar ontmoette! Zo leuk al die mede fermenters,… [Lees verder…]

Filed Under: Geen categorie

Ossentong? Jakkes, dat eet je toch niet?

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier 10 Comments

Ossentong? Jakkes, dat eet je toch niet?

Nou wel dus en ik kan je vertellen: het is niet alleen erg lekker, maar ook nog gezond en omdat het door veel slagers als afval wordt gezien, kun je er vaak ook nog vrij goedkoop aankomen! Ossentong is een heerlijk mals stuk vlees dat niet heel moeilijk is om klaar te maken.   Avontuurlijk Nu… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Wokken met Keramische Wok, een review + Recept Thaise Kiproerbakschotel met Graanvrije Noedels

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier 7 Comments

Wokken met Keramische Wok, een review + Recept Thaise Kiproerbakschotel met Graanvrije Noedels

Wokken, ik doe het niet zo vaak en dat is toch vreemd, want het is makkelijk, snel en ik vind het heerlijk. Ik hou ervan als je in een gerecht de afzonderlijke ingrediënten nog kunt proeven, dat het niet een brij is. Niet dat ik niet houd van stoofpotjes en dergelijke, waar juist alle smaken goed… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Productreviews

Groene Kool-rolletjes met gehakt, het lievelingskostje van de kinderen!

Last Updated on januari 5, 2017 by Iris Maier 42 Comments

Groene Kool-rolletjes met gehakt, het lievelingskostje van de kinderen!

Het is weer een tijd geleden dat ik een recept heb gepost en daarom de hoogste tijd! Dit recept met groene kool oftewel savooiekool staat al tijden in de planning om hier gepost te worden, maar steeds komen er andere dingen tussen, of elke keer dat ik het maak en de schaal uit de oven… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie