De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
  • Webshop
Home ---> gember

Tajine een traditioneel Marokkaans gerecht met lamsschouder

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier Leave a Comment

Tajine een traditioneel Marokkaans gerecht met lamsschouder

Eten bereiden in een tajine is een van die traditionele manieren van koken die ik altijd al nog eens heb willen uitproberen. Dus toen ik onlangs werd gevraagd door Kitchen&More om een tajine uit te proberen, zei ik natuurlijk geen nee! Aangezien dit blog gaat over echt eten, traditioneel bereid zonder zakjes en pakjes, vond ik… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Productreviews

Fermenteren voor Starters: Gember Worteltjes

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier 42 Comments

Fermenteren voor Starters: Gember Worteltjes

Toen ik ruim 5 jaar geleden begon met het eten volgens de richtlijnen van Weston A. Price, was ik vooral verheugd te horen dat soep van zelfgetrokken (botten)bouillons daar een belangrijk onderdeel van vormden. Soepen waren ooit een van de redenen waarom ik twijfelde aan het raw food dieet, die had ik namelijk nooit willen… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten Tagged With: Fermentatie

Wokken met Keramische Wok, een review + Recept Thaise Kiproerbakschotel met Graanvrije Noedels

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier 7 Comments

Wokken met Keramische Wok, een review + Recept Thaise Kiproerbakschotel met Graanvrije Noedels

Wokken, ik doe het niet zo vaak en dat is toch vreemd, want het is makkelijk, snel en ik vind het heerlijk. Ik hou ervan als je in een gerecht de afzonderlijke ingrediënten nog kunt proeven, dat het niet een brij is. Niet dat ik niet houd van stoofpotjes en dergelijke, waar juist alle smaken goed… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Productreviews

Bieten Kvas met Sinaasappel & Gember, een Super Tonic!

Last Updated on oktober 28, 2016 by Iris Maier 41 Comments

Bieten Kvas met Sinaasappel & Gember, een Super Tonic!

Bietjes zitten tjokvol met voedingsstoffen en zijn op zich al haast een superfood te noemen. Ze zitten bomvol vitamines, talloze mineralen en ook nog eens stoffen die ontstekingsremmende mechanismen in het lichaam ondersteunen, vrije radicalen helpen bestrijden en het lichaam helpen te ontgiften. Als je deze (meestal) rode knollen dan ook nog eens gaat fermenteren,… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten Tagged With: Detox, Ontgiften, Spijsvertering

Zelf Natuurlijke Poeder Foundation maken – Gifvrije vrijdag

Last Updated on januari 28, 2016 by Iris Maier 7 Comments

Zelf Natuurlijke Poeder Foundation maken – Gifvrije vrijdag

Eigenlijk ben ik zelf helemaal geen make-up gebruiker, niet omdat ik er niet van hou, maar eerlijk gezegd ben ik er gewoon een beetje te lui voor. Dat gedoe ’s morgens voor de spiegel… Bovendien heb ik nogal eens de neiging het allemaal uit te smeren, want zeker met de contactlenzen die ik jaren heb… [Lees verder…]

Filed Under: Persoonlijke verzorging

Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie