De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
  • Webshop
Home ---> gember ---> Pagina 2

Rendang – Receptenruil november

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier Leave a Comment

Rendang

Behalve de Foodblogswap, doe ik nu ook maandelijks mee met de Receptenruil, een vergelijkbaar initiatief van een andere groep bloggers. Deze groep richt zich echt op gezonde voeding en dat maakt de keus over het algemeen wat groter in het aantal bruikbare recepten. Wel weer een stuk lastiger om dan een recept te kiezen, zoveel… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Gifvrije vrijdag: Ontgiften met koriander

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier 26 Comments

koriander

Vandaag sla ik twee vliegen in een klap op deze gifvrije vrijdag, want ik ga het hebben over koriander, een kruid dat uitermate geschikt is om je lichaam te helpen ontgiften van zware metalen. Hoe je het namelijk wendt of keert, in deze maatschappij ontkom je gewoon niet aan een bepaalde dosis gif in je… [Lees verder…]

Filed Under: Ingrediënten, Recepten Tagged With: Detox, Juicen, Kruiden & Specerijen, Ontgiften

Pompoenkruidenmix, speculaaskruiden en koekkruiden, zoek de verschillen!

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier 6 Comments

Pompoenseizoen is volop aangebroken in de Voedzame Keuken. Niet alleen had ik vanwege een nieuwe tuin erbij nu heel veel pompoenplanten kunnen planten (Lekker makkelijk, bedekken snel een flink stuk van de bodem, zodat ongewenste planten geen kans maken), maar de planten waren ook nog eens behoorlijk productief. Dus kom ik om in de pompoenen… [Lees verder…]

Filed Under: Ingrediënten Tagged With: Kruiden & Specerijen

10 gezonde eigenschappen van Cayennepeper, met recept voor een versterkende thee tegen grieperigheid

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier 36 Comments

cayenne

In deze serie over gezondheidsbevorderende kruiden en specerijen die niet mogen ontbreken in je keuken, is nu cayennepeper aan de beurt. Eerder zijn aan bod gekomen: kaneel, gember, tijm, oregano, kurkuma, zwarte peper, komijn, basilicum, peterselie en mosterd. Mis ook de aankomende artikelen niet over andere kruiden en specerijen en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief… [Lees verder…]

Filed Under: Ingrediënten Tagged With: Kruiden & Specerijen

10 gezonde redenen om je peterselie garnering wel te eten

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier 15 Comments

parsley juice

In deze serie over gezondheidsbevorderende kruiden en specerijen die niet mogen ontbreken in je keuken of waar je niet zonder kunt, is nu peterselie aan de beurt. Eerder zijn aanbod gekomen: kaneel, gember, tijm, oregano, kurkuma, zwarte peper, komijn en basilicum. Peterselie is denk ik wel het meest gebruikte kruid dat er bestaat. Zo gewoontjes… [Lees verder…]

Filed Under: Ingrediënten Tagged With: Detox, Kruiden & Specerijen, Ontgiften

« Previous Page
Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie