De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
Home ---> kaneel

Appel Clafoutis, Graanvrij {GAPS & Paleo}

By Iris Maier 3 Comments

Appel Clafoutis, Graanvrij {GAPS & Paleo}

Kruimeltaarten zijn hier al jaren favoriet, maar daar is van de zomer een nieuwe soort bijgekomen: de clafoutis. Echter omdat het nu toch echt herfst is, de kersen door de vogels zijn opgegeten, en juist de appels volop nu verkrijgbaar zijn, deze keer een recept voor appel clafoutis, weer eens iets anders dan appeltaart en een stuk sneller om te maken!

Filed Under: Recepten Tagged With: GAPS

Tajine een traditioneel Marokkaans gerecht met lamsschouder

By Iris Maier Leave a Comment

Tajine een traditioneel Marokkaans gerecht met lamsschouder

Eten bereiden in een tajine is een van die traditionele manieren van koken die ik altijd al nog eens heb willen uitproberen. Dus toen ik onlangs werd gevraagd door Kitchen&More om een tajine uit te proberen, zei ik natuurlijk geen nee! Aangezien dit blog gaat over echt eten, traditioneel bereid zonder zakjes en pakjes, vond ik… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Productreviews

Dessert: Peer op de Helling {Foodblogswap}

By Iris Maier 3 Comments

Dessert: Peer op de Helling {Foodblogswap}

De Foodblogswap, wat was dat ook alweer…? Het is een tijd geleden dat ik daaraan mee heb gedaan, iedere keer miste ik de oproep ervoor op Facebook, maar als je al even meeleest op dit blog, weet je wellicht dat het niet veel anders is dan de Receptenruil waar ik ook iedere maand aan mee… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten Tagged With: Gelatine, Kefir

Walnoten-, Chocoladetaart, zonder granen {Zoete Zondag}

By Iris Maier 15 Comments

Walnoten-, Chocoladetaart, zonder granen {Zoete Zondag}

  Heb ik je net twee weken geleden verteld dat ik wat voorzichtiger wil zijn met het eten van noten, kom ik met een walnoten- chocoladetaart…! Is dat niet een beetje dubbel? Ja, misschien wel, maar noten, vooral walnoten zijn zo lekker, vind ik ;-) En ik zei alleen maar dat ik ‘wat voorzichtiger’ ben met noten, niet dat ze verboden zijn vanaf nu, toch? Noten ook gezond Noten hebben ook veel goede eigenschappen, zeker als je ze eerst hebt geweekt om het fytinezuur en de enzymremmers af te breken. Dan kunnen ze een waar powerhouse vol nutriënten zijn…. [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Zelf Natuurlijke Poeder Foundation maken – Gifvrije vrijdag

By Iris Maier 7 Comments

Zelf Natuurlijke Poeder Foundation maken – Gifvrije vrijdag

Eigenlijk ben ik zelf helemaal geen make-up gebruiker, niet omdat ik er niet van hou, maar eerlijk gezegd ben ik er gewoon een beetje te lui voor. Dat gedoe ’s morgens voor de spiegel… Bovendien heb ik nogal eens de neiging het allemaal uit te smeren, want zeker met de contactlenzen die ik jaren heb… [Lees verder…]

Filed Under: Persoonlijke verzorging

Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie