De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
Home ---> knoflook

Palmkool Ribollita ~ een Heerlijke Maaltijd-Soep

By Iris Maier 2 Comments

Palmkool Ribollita ~ een Heerlijke Maaltijd-Soep

We hebben het maar druk met leven hier bij de Voedzame Keuken. Een artikel is in de maak, maar het wil maar niet lukken om het helemaal af te maken…  Maar als een wonder (of wederom een geval van synchroniciteit) vroeg Annemiek Shrestha-van der Krogt van Nutribites mij of ze een gastblog mocht schrijven! Kan… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Paté van Kippenlever met Avocado en Walnoten

By Iris Maier Leave a Comment

Paté van Kippenlever met Avocado en Walnoten

Een paar maanden geleden stonden de kranten in Nederland bol van de kritiek op The Green Happiness. En ook op Foodlog konden ze er wat van.  Zelf heb ik me daar niet zo mee bezig gehouden, met al die ophef, omdat de meiden van The Green Happiness toch wel een heel andere leefstijl promoten, dan ik hier… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Boekreviews

Rotzooi Fermentatie Festival en Gefermenteerde Salsa

By Iris Maier 9 Comments

Rotzooi Fermentatie Festival en Gefermenteerde Salsa

Afgelopen zondag was ik op het Rotzooi Fermentatie Festival bij Mediametic in Amsterdam, als bezoeker, niet als de Voedzame Keuken. Wat heb ik daar genoten! Vanaf half 12 tot half 8 ’s avonds heb ik me daar uitstekend vermaakt met lezingen, workshops en alle mensen die ik daar ontmoette! Zo leuk al die mede fermenters,… [Lees verder…]

Filed Under: Geen categorie

Graanvrije Wraps van Bakbananen met Gerookte Zalm

By Iris Maier 1 Comment

Graanvrije Wraps van Bakbananen met Gerookte Zalm

Alle schoolvakanties zijn weer voorbij, de thuisonderwijs gemeenschap heeft zijn “Not Back to School-party” achter de rug en de camping waar wij deels wonen is weer leeggelopen. Het gewone leventje is dus weer begonnen, ook al gaan onze kinderen niet naar school, toch voelt september voor mij altijd als een nieuw begin, veel meer nog… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Gestoofd Rundvlees met Champignons uit: Liever Lokaal, 365 Dagen Per Jaar

By Iris Maier Leave a Comment

Gestoofd Rundvlees met Champignons uit: Liever Lokaal, 365 Dagen Per Jaar

Wat worden er tegenwoordig toch veel mooie boeken gemaakt die passen binnen de context van dit blog!  Eerst was ik al zo enthousiast over Ambachtelijk Culinair en nu kook ik alweer enige tijd uit het boek Liever Lokaal, 365 Dagen per jaar! Een goed teken, mensen worden zich duidelijk steeds meer bewust van het belang… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Boekreviews

Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie