Mijn secret pleasure, misschien herinner je dat nog van de Liebster Award, is misschien wel pindakaas… Iets wat ik als kind al onweerstaanbaar vond en waar ik regelmatig gewoon zo likken uit de pot van nam, stiekem natuurlijk. Als ik er nu al aan denk, zo’n boterham met dik boter én pindakaas, hmmm! Of chocola… [Lees verder…]
Zelf Bounty’s maken, super makkelijk en gezond!
Zo rond Sint Maarten is hier altijd het gesprek van de dag welke repen een ieder hier het lekkerst vindt. De kinderen gaan dan immers langs de deuren en tegenwoordig zitten er dan meer repen dan appels of koekjes in de zak. We zijn het er dan allemaal over eens dat een Bounty toch wel… [Lees verder…]
zelf kokosmelk maken en kokosmeel overhouden!
BPA en andere Chemische Rommel in Blik Kokosmelk, ik ben er altijd al gek op geweest en omdat het ook nog heel gezond is, nam ik de verpakking in blik maar op de koop toe. Blik bevat namelijk een laagje kunststof om het blik tegen corrosie te beschermen, maar uit die kunststof kunnen allerlei stoffen, zoals BPA… [Lees verder…]
Muffins van Geweekt Meel
Het muffin recept uit Nourishing Traditions mislukte jammerlijk, maar toen kwam GNOWFGLINS met dit recept. De foto laat de eerste muffins zien en inmiddels is het een beproefd en favoriet recept alhier, vooral Tara mag ze graag maken samen met haar vriendin. Voor wie geen Engels kan, volgt hier de vertaling: een cup is ongeveer 240ml