De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
  • Webshop
Home ---> komijn

Rotzooi Fermentatie Festival en Gefermenteerde Salsa

Last Updated on september 30, 2016 by Iris Maier 9 Comments

Rotzooi Fermentatie Festival en Gefermenteerde Salsa

Afgelopen zondag was ik op het Rotzooi Fermentatie Festival bij Mediametic in Amsterdam, als bezoeker, niet als de Voedzame Keuken. Wat heb ik daar genoten! Vanaf half 12 tot half 8 ’s avonds heb ik me daar uitstekend vermaakt met lezingen, workshops en alle mensen die ik daar ontmoette! Zo leuk al die mede fermenters,… [Lees verder…]

Filed Under: Geen categorie

Ossentong? Jakkes, dat eet je toch niet?

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier 10 Comments

Ossentong? Jakkes, dat eet je toch niet?

Nou wel dus en ik kan je vertellen: het is niet alleen erg lekker, maar ook nog gezond en omdat het door veel slagers als afval wordt gezien, kun je er vaak ook nog vrij goedkoop aankomen! Ossentong is een heerlijk mals stuk vlees dat niet heel moeilijk is om klaar te maken.   Avontuurlijk Nu… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Vegetarische Linzenburgers uit ‘Gluten Free Vegetarian’

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier Leave a Comment

Vegetarische Linzenburgers uit ‘Gluten Free Vegetarian’

  Het is weer maandag en tijd voor een vleesloos bericht op Meat Free Monday. Deze keer heb ik een heerlijk recept voor gekiemde vegetarische linzenburgers uit het ebook Gluten Free Vegetarian van Hannah Healy. Burgers waar zelfs mijn vleesmonster Boris geen genoeg van kon krijgen!   Glutenvrij Als je geen vlees eet, is het in… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen

Foodblogswap & Meat free Monday: recept gevulde patisson

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier 1 Comment

Foodblogswap & Meat free Monday: recept gevulde patisson

Het is weer maandag, dus tijd voor een vegetarisch recept! En omdat ik weer meedoe met de Foodblogswap, leek het me leuk een vegetarisch recept te kiezen van het blog dat mij is toegewezen om van te koken. De Foodblogswap, voor degenen die dat nog niet weten, is een leuk initiatief van een groep foodbloggers… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Zogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}

Last Updated on november 17, 2017 by Iris Maier 4 Comments

Zogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}

Op zoek naar Engelstalige recepten met pompoen voor mijn ‘Pumpkin recipe Round Up‘, kwam ik op een leuk blog, Veggieful.com vol met veganistische recepten. Nu ben ik al niet vegetarisch, laat staan veganistisch, maar toch eet ik regelmatig een vegetarische maaltijd, omdat iedere dag vlees echt niet nodig is en ook niet te betalen, tenminste… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie