Nou wel dus en ik kan je vertellen: het is niet alleen erg lekker, maar ook nog gezond en omdat het door veel slagers als afval wordt gezien, kun je er vaak ook nog vrij goedkoop aankomen! Ossentong is een heerlijk mals stuk vlees dat niet heel moeilijk is om klaar te maken. Avontuurlijk Nu… [Lees verder…]
Zogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
Op zoek naar Engelstalige recepten met pompoen voor mijn ‘Pumpkin recipe Round Up‘, kwam ik op een leuk blog, Veggieful.com vol met veganistische recepten. Nu ben ik al niet vegetarisch, laat staan veganistisch, maar toch eet ik regelmatig een vegetarische maaltijd, omdat iedere dag vlees echt niet nodig is en ook niet te betalen, tenminste… [Lees verder…]
Kurkuma, Wat is het, Wat doet het en Wat kun je ermee?
Een tijd terug begon ik een serie over kruiden. Er kwamen toen allerlei posts tussen die op dat moment in mijn ogen belangrijker waren, maar nu wil ik de draad weer oppakken. Na de kaneel, gember en tijm is nu kurkuma aan de beurt in de serie Kruiden en specerijen waar je niet zonder kunt…. [Lees verder…]