De Voedzame Keuken

van Vulling naar Voeding

  • Nieuw hier?
  • Blog
  • Recepten
  • Contact
  • Webshop
Home ---> peper, zwart

Paté van Kippenlever met Avocado en Walnoten

Last Updated on december 3, 2016 by Iris Maier Leave a Comment

Paté van Kippenlever met Avocado en Walnoten

Een paar maanden geleden stonden de kranten in Nederland bol van de kritiek op The Green Happiness. En ook op Foodlog konden ze er wat van.  Zelf heb ik me daar niet zo mee bezig gehouden, met al die ophef, omdat de meiden van The Green Happiness toch wel een heel andere leefstijl promoten, dan ik hier… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Boekreviews

Zomerse Makreelsalade

Last Updated on juli 19, 2016 by Iris Maier Leave a Comment

Zomerse Makreelsalade

Ze zijn er niet regelmatig meer, maar zo nu en dan roept er weer eens iemand van de health/food bloggers groep dat ze – ja meestal zijn het vrouwen – weer eens zin hebben in een receptenruil. En nu was het weer eens zover. En voor wie nog niet weet wat dat inhoudt even in… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten

Vis verpakt in Nori met Prei, Arame en een Oosters Sausje uit Puur Eten 2

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier 8 Comments

Vis verpakt in Nori met Prei, Arame en een Oosters Sausje uit Puur Eten 2

Puur Eten, dat je gelukkig maakt, dat is een veel belovende titel. De boeken van Pascale Naessens kende ik niet, maar na het zien van de titel was mijn aandacht getrokken en na het lezen van de korte beschrijving moest ik het boek hebben! Dat bleek niet voor niets, want praktisch alles wat in dat… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Boekreviews

Gestoofd Rundvlees met Champignons uit: Liever Lokaal, 365 Dagen Per Jaar

Last Updated on februari 17, 2016 by Iris Maier Leave a Comment

Gestoofd Rundvlees met Champignons uit: Liever Lokaal, 365 Dagen Per Jaar

Wat worden er tegenwoordig toch veel mooie boeken gemaakt die passen binnen de context van dit blog!  Eerst was ik al zo enthousiast over Ambachtelijk Culinair en nu kook ik alweer enige tijd uit het boek Liever Lokaal, 365 Dagen per jaar! Een goed teken, mensen worden zich duidelijk steeds meer bewust van het belang… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten, Reviews & Verslagen Tagged With: Boekreviews

Leverworst Recept, Makkelijk en mijn Kinderen Smullen ervan!

Last Updated on oktober 18, 2017 by Iris Maier 8 Comments

Leverworst Recept, Makkelijk en mijn  Kinderen Smullen ervan!

In mijn post over lever als superfood heb ik je een paar recepten beloofd met lever. Eerder gaf ik je al het recept voor smeerbare leverpaté en vandaag is het tijd voor leverworst, al dan niet smeerbaar. Van de week heb ik het recept weer eens gemaakt, dubbele hoeveelheid deze keer en een groot deel… [Lees verder…]

Filed Under: Recepten Tagged With: Superfoods

Next Page »

Updates in je mailbox!

Gevitaliseerd en écht schoon drinkwater

EWO-Vitality-filter

profiel foto

Hi, leuk dat je op mijn site bent gekomen!

Ik ben Iris en deel hier van alles over puur en echt eten en een gezonde leefstijl. Ik laat je zien hoe je weer eten kunt bereiden, zoals de natuur bedoeld heeft: gezond, voedend en lekker!

Veel lees- en kookplezier!

Partners



Advertenties

Recepten

  • Zuurkoolsap, een Super Gezond (en Lekker!) Drankje!
  • MakreelsaladeZomerse Makreelsalade
  • BasilicumijsZomers Recept: Romig Citroen- Basilicumijs
  • Pompoen CouscousZogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
  • kokosmelk makenzelluf maken: kokosmelk en kokosmeel
Adverteren bij Daisycon

BlogSociety

Lees Bewust

© Copyright 2018 De Voedzame Keuken · All Rights Reserved · privacyverklaring

Deze site maakt gebruik van cookies meer informatie