Eten bereiden in een tajine is een van die traditionele manieren van koken die ik altijd al nog eens heb willen uitproberen. Dus toen ik onlangs werd gevraagd door Kitchen&More om een tajine uit te proberen, zei ik natuurlijk geen nee! Aangezien dit blog gaat over echt eten, traditioneel bereid zonder zakjes en pakjes, vond ik… [Lees verder…]
Kefta, Kofta, Kafta, Köfte!? Een recept voor Marokkaanse Kefta: lamsgehaktballetjes met ei in tomatensaus – Foodblogswap
Er is weer een maand voorbij en de hoogste tijd voor de Foodblogswap! Voor wie hier nog maar kort meeleest even een korte uitleg: Op Facebook is er een groep Foodbloggers die iedere maand deze Foodblogswap organiseert. Je krijgt dan een blog toegewezen waar je een recept uit moet kiezen en dat dan maken en… [Lees verder…]
Zogenaamde Couscous van Bloemkool met Pompoen en Cashewnoten {veganistisch en graanvrij}
Op zoek naar Engelstalige recepten met pompoen voor mijn ‘Pumpkin recipe Round Up‘, kwam ik op een leuk blog, Veggieful.com vol met veganistische recepten. Nu ben ik al niet vegetarisch, laat staan veganistisch, maar toch eet ik regelmatig een vegetarische maaltijd, omdat iedere dag vlees echt niet nodig is en ook niet te betalen, tenminste… [Lees verder…]