Wraps van bakbananen met Gerookte Zalm
Heerlijke graanvrije wraps die je natuurlijk ook met allerlei andere dingen kunt vullen, maar deze combi is wel super lekker!
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Pel de bananen, of schil ze, als pellen niet lukt en doe deze samen met 2 el kokosolie, 2 el water en 1/4 tl zout in een keukenmachine en maal tot een gladde massa. Giet eventueel wat water bij als het te droog blijkt.
  3. Verdeel de massa in vieren en schep steeds 1 deel op de bakplaat en strijk deze uit met de achterkant van een lepel tot een dunne ronde koek. Dit gaat iets makkelijker als je de lepel af en toe even nat maakt.
  4. Bak de wraps in ongeveer 20 minuten gaar in de oven, ondertussen kun je de vulling gaan maken:
  5. Doe de basilicum blaadjes met de knoflook, 2 el kokosolie en 1/4 tl zout in de keukenmachine en pureer dit tot een gladde spread.
  6. Rasp de wortels en snipper de zalm fijn.
  7. Smeer de basilicum-spread op de wraps, leg er een aantal blaadjes sla op, verdeel er de geraspte wortel en de zalm over.
  8. Vouw de wraps dubbel en zet eventueel vast met een prikker, zodat ze dichtblijven zitten.
  9. eet smakelijk!