Pompoenmuffins zonder granen en noten {Zoete Zondag}
Porties Prep Tijd
12muffins 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Porties Prep Tijd
12muffins 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 ?C en vet een muffinvorm in (ik gebruik een siliconen vorm, die hoef je niet in te vetten, je kunt ook van die muffin papiertjes gebruiken.)
  2. Smelt de boter in een steelpan en roer hier de honing door.
  3. Doe alle ingrediënten behalve het boter-honingmengsel en het kokosmeel in een kom en roer dit goed door elkaar.
  4. Doe het kokosmeel en de gesmolten boter met honing erbij en mix alles goed door elkaar met een staafmixer. Als je geen staafmixer hebt, kun je het beste het kokosmeel zeven voor gebruik, dan krijg je geen klontjes.
  5. Vul de ingevette muffinvorm met het mengsel en bak de muffins in ongeveer 25 minuten gaar. Ze zijn gaar, als je een satéprikker in het midden prikt en die er droog weer uitkomt.
  6. Laat ze afkoelen op een rek. In een luchtdichte trommel blijven ze enkele dagen goed, maar geloof me dat ze voor die tijd op zijn 🙂 Je kunt ze natuurlijk ook invriezen.