Klantenservice

Bezorgen

De Voedzame Keuken bezorgt hoofdzakelijk binnen Nederland of België. Woon je echter elders in de wereld en wil je graag iets bestellen, dan is dit zeker ook mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op via het contactformulier. Verzending geschiedt d.m.v. Post.NL

Levertijd

Alle artikelen worden na ontvangst van betaling, indien voorradig, binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd. Je ontvangt een mail ter bevestiging hiervan. Bij warm weer wordt in overleg de verzending van levende culturen eventueel uitgesteld.

Verzendkosten

Nederland

Brievenbuspakje: €4,95

Pakket: €6,95

Boven de €75,- gratis verzending

België

alle zendingen: €9,80

 

Voor alle overige landen: neem even contact op middels het contactformulier.

Retouren

Niet tevreden?

Mocht je niet tevreden zijn, of van de koop af te willen zien, dan heb je 7 werkdagen de tijd om het product terug te sturen. Het spreekt voor zich dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met de goederen en de verpakking. Je mag het product niet in gebruik nemen, zodat wij het daarna eventueel nog aan iemand anders kunnen verkopen. De verzendkosten van de retourzendingen zijn voor eigen rekening en worden ook in mindering gebracht van het terug te ontvangen bedrag.

Beschadigd of verkeerd artikel?

Heb je een ander artikel ontvangen dan je besteld hebt? Of is het artikel beschadigd en niet in goede staat aangekomen? Neem dan zo snel mogelijk contact op via het contactformulier, zodat we het probleem kunnen oplossen.   De Voedzame Keuken Webwinkel werkt met verschillende leveranciers. Het is daarom afhankelijk van het te retourneren product waar deze heen moet worden gestuurd.

Ontvangst van de retourzending

Nadat de zending door ons is ontvangen en gecontroleerd, betalen we je het volledige aankoopbedrag van het product exclusief de verzendkosten binnen twee weken terug.

Klachtenafhandeling

Als je een klacht hebt over door De Voedzame Keuken geleverde producten en/of diensten, dien je deze zo snel mogelijk en in ieder geval binnen een redelijke termijn; gedetailleerd, volledig bij ons in te dienen via het contactformulier . Wij bevestigen dat we jouw klacht ontvangen hebben. 
Nadat een klacht door een klant bij De Voedzame Keuken is ingediend proberen wij binnen veertien (14) dagen te reageren. Mochten wij niet in staat zijn om binnen deze termijn inhoudelijk op de klacht te reageren dan zullen wij een indicatie geven wanneer er wel uitvoerig op de klacht kan worden ingegaan. 

Contact

Wil je contact opnemen met de klantenservice van De Voedzame Keuken webwinkel? Dit kan het snelst via het contactformulier. Deze mail wordt iedere dag gelezen en snel beantwoord.

Bedrijfsgegevens

De Voedzame Keuken

Zwarte Venstraat 8
1 911 TN Uitgeest
Nederland

tel.nr. 0031 625181424
E-mail: iris@devoedzamekeuken.nl

KvK-nummer 60573058
btw-nummer  NL190810403B02

Triodos rekeningnr. 784 8413 49
IBAN NL51 TRIO 0784 8413 49
BIC/SWIFT TRIONL2U

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn beschikbaar als pdf bestand